Lid worden

Je kan al lid worden van Groene Kring voor de prijs van 26 Euro (eerste jaar gratis!). Voor deze som kan je (meestal kosteloos) deelnemen aan alle activiteiten van Groene Kring in je gewest, je provincie, nationaal en internationaal. Je bent ook verzekerd voor lichamelijke ongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid gedurende die activiteiten.

Elke maand ontvang je gratis het magazine ‘Stiel’ met allerlei interessante interviews, de laatste stand van zaken in belangrijke dossiers en ook de foto’s van jullie laatste activiteiten. Door lid te worden kan je deelnemen aan leuke activiteiten en kom je in contact met andere jonge land- en tuinbouwers en mensen met een hart voor de sector. Zo kun je ook eens horen en voelen hoe het bij een ander is. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Groene Kring zorgt ook voor allerlei opleidingsmogelijkheden. Als je wil bijleren over dingen die je op je bedrijf of in de rand daarvan kan gebruiken, dan ben je bij Groene Kring aan het juiste adres.

Let op: Iedereen die minimaal 16 jaar wordt na 1 september (start nieuw werkjaar) kan lid worden. Je kan lid blijven tot 35 jaar.

Heb je interesse om bij de Groene Kring te komen? Aarzel dan niet om onderstaand formulier in te vullen!